Bed and Breakfast

logo_senge

Afhængig af hvor man befinder sig i Jylland, så kan der være brug for overnatninger i forskellig sammenhæng. Befinder du dig i nærheden af Aalborg, så er der god grund til at vælge at overnatte på Nymarksminde Bed and Breakfast.

Nymarksminde hører til genren B&B Hotels og har 10 ferielejligheder, som lejes ud til familier, forretningsrejsende, turister, håndværkere, eller helt andre. Et ophold på vores bed and breakfast kan have mange formål – men vi garanterer altid en blød seng og skønne faciliteter. Som andre bed and breakfast / B&B Hotels gør vi meget for at vores gæster skal føle sig velkomne. Du vil elske hvad vi har gjort ved hver bed and breakfast lejlighed – her finder du nemlig eget køkken, toilet og bad. Desuden får du gratis internet og tv. På Nymarksminde er der masser af parkeringsplads – alle biler / håndværkerbiler / varevogne kan parkere gratis. Nedkørslen til motorvej E45 ligger desuden 200 meter fra vores bed and breakfast. Det betyder, at du får let adgang til resten af Danmark og Europa – direkte fra din ferielejligheds hoveddør.

logo_sofa_bord

Nordjyllands hovedstad, Aalborg, byder på de bedste butikker og underholdnings-muligheder i Jylland. Byen ligger tæt på alle must-see seværdigheder i toppen af Danmark. Vi er blandt andet placeret tæt på Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium, og de smukke strande langs de danske kyster. Som gæst på B&B Hotels, får du meget mere for dine penge, end hvis du valgte at overnatte på et dyrt hotel inde i Aalborg, eller nær Aalborg Lufthavn. Nymarksminde Bed and Breakfast ligger 10 minutter fra midtbyen, men da der er motorvej direkte, og masser af busruter – så er det altid let at komme ind til centrum. Og hos os får du en hel ferielejlighed med egne faciliteter – til en lavere pris, end et hotel-værelse!

Er du interesseret i at leje en bed and breakfast lejlighed, så ring til os på 26 18 28 26, eller send en mail til info@nymarksminde.dk. Du kan også læse meget mere om bed and breakfast på vores anden hjemmeside.